Jak vznikají osobní mandaly

22.03.2015 19:26

Mandala ušitá přímo pro konkrétní osobu a problém. Na léčbu nemoci, pro osobní rozvoj, na spojení se z vyšším já...Kreslím je na energeticky silném a krásném místě - buď v oblasti Moravského krasu, na Pálavě anebo na Žítkové - přímo před chaloupkou poslední žítkovské bohyně - více odkaz níže. Jsou kresleny o úplňku, o slunovratu a v další energeticky silných dnech.

 Prostředí Bílých Karpat, na moravských Kopanicích, kde po staletí  žily ženy, kterým se pro jejich léčitelské a věštecké schopnosti říkalo „bohyně".

https://probozice.blogspot.cz/2011/11/zitkovske-bohyne-podruhe.html

Pálava je považována za jednu z nejvýznamnějších silových zón v České Republice. Její bělostné vrcholy a vápencové podloží až magicky připomínjí krajinu bájného Avalonu, její tvar nápadně připomíná tělo Věstonické Venuše – Velké Matky, plodné Země

Toto místo má nepochybně ženskou energii. Její léčivou sílu (podle Petra Chobota) využívaly už staroslovanské kněžky, které vrcholky vápencového pohoří Pálava používaly jako místa k léčení nemocných.( zdroj  https://www.petr-chobot.eu/cs/palava )

Vápencové skály Pálavy nás doslova nabíjejí novou životní energií. Tak jako každé energetické místo, i Pálava má své strážce a ochránce. Mnoho lidí popisuje tyto ochránkyně jako ženské postavy, zářící bílé kněžky apod. Pokud se vyladíme na vrcholky Pálavy, zjistíme, že je zde dodnes koncentrována kromě přírodní energie také obrovská energie z pravidelných a po staletí opakovaných rituálů kněžek.

Mandaly vznikají za přispění krásných motýlů, vážek a broučků. Kresba malé mandaly trvá 4-6 hodin a kresba velké několik dnů :-D

Cena 333,- A4 malá mandala a za velkou A3 mandalu 1.111,- Kč - obě samozřejmě v rámu :-D jen pověsit na stěnu (malou je možno postavit na stůl)